+45 87 81 76 00 falengreen@falengreen.com

Simply Shots

Med de nye Simply shots får du her tre gode kvalitetsprodukter der rammer bredt med hver deres egen unikke smag. Simply shots fås i tre forskellige varianter; lakrids, passion og hindbær – alle med dét til fælles, at de har en dejlig og fyldig smag. Med de tre forskellige varianter rammer produkterne bredt og formår både at skabe shots med sødme og sommersmag men også med fylde og skarphed. De friske og yderst velsmagende varianter kan nydes både som shots eller som mixer til en lækker cocktail.

 

Simply Lakrids 16,4% 70 cl.

Simply Lakrids Shot er et lækkert produkt med masser af skarphed og fylde i smagen. Produktet er lavet på 4% ren lakrids og har den velkendte salmiaksmag som gør smagen god og intens.

Simply Hindbær 16,4% 70 cl.

Simply Hindbær Shot har en frisk og sød smag af hindbær, som gør den perfekt til enhver lejlighed. Nyd den både som shot eller i en kold sommer drik hvor den nemt kan mixes med andre produkter.

Simply Passion 16,4% 70 cl.

Simply Passion Shot er et forfriskende eksotisk shot med den gode smag af passionsfrugt. Den flotte farve og kombinationen af sødme og syrlighed gør den yderst populær blandt vores kunder.

Cocktail opskrifter

Lakrids:

Salmiak Deluxe:

2 cl. Simply lakrids

8 cl. Cola

Gode Kugler:

2 cl. Simply lakrids

8 cl. kakao

HINDBÆR:

Raspberry Dream:

2 cl. Simply hindbær

4 cl. Fanta

Sweet Gin Hass:

2 cl. Simply hindbær

1 cl. Gin

6 cl. Lemon sodavand

PASSION:

Energy Passion:

2 cl. Simply Passion

4 cl. Redbull

Aperitif:

2 cl. Simply Passion

2 cl. Prosecco

2 cl. Danskvand

Kom altid sodavand i din cocktail som det første, og top efterfølgende med knuste is for at opnå et det bedste resultat.

Tlf. +45 8781 7600  -  Email: falengreen@falengreen.com
Falengreen A/S, Niels Bohrs Vej 45, Stilling, DK-8660 Skanderborg