+45 87 81 76 00 falengreen@falengreen.com

       Qfoods blev grundlagt i 2003 og er i dag ejet af Falengreen A/S

OM qfoods

Qfoods er en del af Falengreen, der har domicil i Stilling. Falengreen har gennem mange år leveret fleksible private label løsninger til detailbranchen. Dermed er vi en del af et erfarent, stærkt og specialiseret bagland med en bred vifte af forretningsområder indenfor føde- og drikkevarer.

Samarbejdspartnere

Blandt vores samarbejdspartnere og mærker kan vi nævne Højer Pølser, Delicate, Familien Dafgård og N’tatlim.

Højerpølser.dk

Højer Pølser

Højer Pølser er en familievirksomhed som bygger på stolte håndværkertraditioner.

De arbejder intenst med gode råvarer, naturlige smagsnuancer og kulinariske kvaliteter. De producerer allergivenlige produkter – helt fri for gluten, æg, laktose og farvestoffer. Deres specialiteter er kendetegnet ved det høje kødindhold, de udsøgte krydderier og ikke mindst den gode smag.

 

» SE KATALOG

Delicate

Delicate er en delikatesse og salat virksomhed der også producerer tyrkiske specialiteter.

De har et stort udvalg af højkvalitetsprodukter inden for tapas kategorien, som bl.a. saucer, dip, pastaretter, kornsalater, eksotiske salater, vegetarretter, patéer samt øvrige specialiteter.

» SE KATALOG

Familien Dafgård

Dafgård er en moderne svensk familievirksomhed med stor kærlighed til mad og iværksætteri. God kvalitet er et must i Dafgård virksomheden og det er Dafgårds mission at tilbyde et bredt udvalg af god mad, som letter og sparer tid.

I det brede produktsortiment, kan der findes alt lige fra Sous vide kød, farsprodukter, færdigretter, brød og kager og meget mere.

» SE KATALOG

N’tatlim

N’tatlim er en af Tyrkiets førende fødevareproducenter af frosne kvalitets kager, med et spændende sortiment til caféer, restauranter, hoteller, kantiner, storkøkkener etc.

De fleste af kagerne er udskåret og klar til hurtig og flot servering.

» SE KATALOG

Vi arbejder kun med produkter af høj kvalitet

Hos Qfoods har vi fokus på salg og markedsføring af højkvalitets fødevarer til detail- og foodservicemarkedet. Vi er et landsdækkende salgsselskab, og vi er i dag blandt de største aktører på det danske marked. Vi sælger og markedsfører en række kendte og stærke mærkevarer.

Vi arbejder med en landsdækkende professionel organisation og dækker Key Account funktioner på detail og foodservice. Derudover har vi en salgsstyrke, som dækker detailbutikker og en salgsstyrke, som besøger grossister og slutbrugere på foodservice markedet.

 

Qfoods filosofi er, at et salg skabes hos og sammen med kunden.

 

Kontakt os gerne for en snak om, hvad vi kan gøre for dig og hvordan vi kan hjælpe din virksomhed
til en forbedret indsats og indtog på det danske marked.

Mandag-torsdag kl. 8.00-16.00
Fredag kl. 8.00-15.00

 

Tlf. +45 8781 7600  -  Email: falengreen@falengreen.com
Falengreen A/S, Niels Bohrs Vej 45, Stilling, DK-8660 Skanderborg