Falengreens historie

Virksomhed2

Ole _falengreen _nielsen

 

Falengreen udvikler, producerer og importerer et bredt udvalg af oste, mejeri- og convenience produkter samt drikkevarer.  Vi sælger udenlandske mærkevarer, private label og vores egne mærker til de fleste danske detail- og cateringkæder, ligesom vi også eksporterer varer fra egen produktion til en række markeder.

 Falengreen er en del af DKI Group, som er et dansk familieejet selskab grundlagt af Ole Falengreen Nielsen i 1989. Ole Falengreen Nielsen er en ægte iværksætter og købmand. Han har opbygget DKI Group fra bunden med dagligvarer fra hele Europa.

  Virksomheden, som har base i Stilling, blev grundlagt som DK International A/S i Boulstrup Mejeri tæt ved Odder, hvor Ole Nielsen var gået i gang med produktion af pizzatopping og revet ost på Boulstrup Mejeri.

Ole er i dag formand for bestyrelsen og har fortsat sin gang i huset. Ejerskabet er overgået til Oles to døtre samt svigersønner, Pia og Torben Hein og Maibritt og Claus Astrup, ligesom selskabets nye administrerende direktør, Morten Pedersen, som tiltrådte i 2013, er med i ejerkredsen.

 I november 2004 blev det nye domicil i Stilling taget i brug. Produktionen flyttede naturligvis med og gennem årene er det lykkedes Falengreen A/S at opbygge stærke kompetencer indenfor føde- og drikkevarer. Vores hovedfokus ligger på ost, mejeri og drikkevarer, hvor vi har opbygget en stærk position i Danmark og på flere eksportmarkeder.